Welkom bij Opel Trouwauto

Allereerst wil ik jullie van harte feliciteren met het voorgenomen huwelijk. Een trouwdag voorbereiden is iets persoonlijks, daarom verzorg ik graag jullie vervoer op een stijlvolle manier. Bij Opeltrouwauto.nl zijn jullie aan het juiste adres voor het huren van de trouwauto voor jullie mooiste dag. Wat is er niet mooier dan te trouwen met de partner van je dromen en daarbij een prachtige oldtimer te gebruiken die een nostalgische en romantische sfeer met zich meebrengt op jullie trouwdag zelf, maar natuurlijk ook later in je foto- of videoreportage. Om jullie trouwdag een extra dimensie te geven, heb ik voor jullie een schitterende Opel Kapitän ter beschikking. Met deze crème kleurige Opel hoop ik een steentje bij te dragen aan het succes van jullie trouwdag. De Opel Kapitän wordt uitsluitend verhuurd met chauffeur.

Historie

In de herfst van 1959 rolde de eerste Opel Kapitän P2 van de productielijn in Russelsheim. Dankzij zijn opvallende design, comfort en state-of-the-art technologie, werd de auto al snel een bestseller. Een totaal van 145.616 units zijn verkocht tot 1964. Terwijl de eerste naoorlogse Kapitän nog sterk werd beïnvloed door Amerikaanse esthetiek, had de tweede generatie (van herfst 1959) een eigen unieke uitstraling en een meer Europese ontwerp. "De vloeiende lijnen en zacht vloeiende overgangen zijn nu vervangen door een stevige nadruk op het horizontale en het effect van uitgesproken contouren," zo schreef men destijds. Vooral het bijzonder platte dak valt op. De 2.6-liter zescilinder lijnmotor leverde 90 pk en een maximumkoppel van 190 Newtonmeter tussen 1.300 en 2.500 toeren. Men was destijds bijzonder onder de indruk van de kenmerken, een nieuwe motor met maximale geluidsisolatie en een betere trilling demping. Deze Opel Kapitän is van 1960 en heb ik de afgelopen jaren volledig gerestaureerd. Het is een originele Nederlandse auto die voorheen de kleur grijs heeft gehad. De auto is geheel gedemonteerd geweest en alle lak is verwijderd. Vervolgens zijn alle slechte delen vervangen en is de carrosserie weer netjes gespoten in de kleur die op de foto’s is te zien. Het interieur van de auto is uitgevoerd in blauwe en lichtgrijze leren bekleding. Al het chroomwerk is opnieuw verchroomd en de sierlijsten zijn weer netjes gemaakt. De motor heeft ook een opknapbeurt gehad en is voorzien van nieuwe pakkingen. Voor de remmen heb ik een aanpassing gedaan, aan de voorzijde zijn remschijven gemonteerd en er is een rembekrachtiger aangebracht. De restauratie heeft in totaal negen jaar geduurd. Deze auto is sinds 2014 weer op de weg en is als eerste gebruikt voor de bruiloft van één van mijn dochters. Verder is deze auto gebruikt voor de opnames van de televisie serie “Goedenavond dames en heren” die in maart 2015 bij omroep MAX uitgezonden zal gaan worden.

Extra's

Opel Trouwauto verhuurt niet alleen de trouwauto, maar kan ook alle benodigde extra’s voor jullie regelen. Hebben jullie al aan de onderstaande extra’s voor jullie trouwauto en trouwdag gedacht?

Dagverse bloemen op de trouwauto

Maak de trouwauto af met een mooie creatie van dagverse bloemen. Onze persoonlijke bloemist is dé specialist als het gaat om boeketten voor op de trouwauto. Omdat ze onze trouwauto kent weet ze als geen ander wat de diverse mogelijkheden zijn. Na afloop behouden jullie het boeket en misschien is het een leuk idee om deze als versiering op de tafel bij het receptieboek te leggen, zo zijn jullie de hele dag omringd door jullie favoriete bloemen.

Trouwboeket en corsages

Onze bloemist verzorgt naast de bloemencreaties op de trouwauto ook graag jullie trouwboeket en de corsages. Ze kan in overleg het trouwboeket en de corsages precies laten afstemmen met de bloemencreatie op de trouwauto. Dat scheelt bovendien weer een extra bezoek aan de bloemist!

Unieke kentekenplaat

De auto heeft de kentekenplaat DK-34-61. Willen jullie een unieke kentekenplaat op de trouwauto? Bij Opeltrouwauto.nl is het mogelijk om kentekenplaten te laten maken met een leuke tekst voor op de trouwauto tijdens de fotosessie, zoals bijvoorbeeld ‘Just Married’ of jullie trouwdatum.

Ook te huur voor andere gelegenheden
Vanzelfsprekend verhuur ik de Opel Kapitän met chauffeur ook voor andere speciale gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, bedrijfsuitjes, jubilea, huldigingen of andere bijzondere gebeurtenissen.

De prijs
Je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent. Daarom spreken we vooraf en in overleg met elkaar een totaalprijs af. Dit is dus een prijs inclusief trouw auto, met chauffeur, de kilometers, de benzine en de verzekering. Ik ben door heel Nederland beschikbaar.

Leave a Reply

Uw naam

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Beste Nico,

  Wat was het fijn om jou als chauffeur te hebben op onze dag! De auto zag er schitterend uit en jou behulpzaamheid en hartelijkheid maakte het helemaal compleet.

  We hebben genoten van alle ritten met je prachtige wagen.

  Bedankt!
  Liefs Jurgen & Barbara

 2. Nico was de held van onze dag!

  Wij hebben tijdens onze trouwdag onlangs het weer, genoten van de diensten van Nico met zijn mooie Opel Kapitan. Ik werd klokslag om 09:00 uur opgehaald door Nico die netjes in zijn pak verscheen. De auto was gewassen en gepoetst van binnen en buiten en zag er keurig uit. Vervolgens heeft hij meegeholpen met het versieren van de auto. Op en top versierd heeft hij ons gedurende onze trouwdag ondersteund en van locatie naar locatie gereden. Het regende de hele dag door en steeds stond Nico weer klaar voor de deur met een paraplu zodat we meteen konden instappen.

  Daarnaast liep de samenwerking tussen fotograaf Tessa van Asa en Nico als gesmeerd. Mede omdat zij elkaar al kende en Nico nu eenmaal een behulpzaam persoon is. De gesprekken tijdens onze ritjes waren ontspannen en leuk.

  Nico, Super!!
  Jeroen en Linda

 3. Opel trouwauto heeft ervoor gezorgd dat wij op onze bruiloft in stijl, perfect werden vervoerd! Onze bruiloftsdag was geweldig en daar heeft deze auto en de organisatie zeker aan meegeholpen!

  Terwijl we onderweg waren hebben we van de rit en van elkaar kunnen genieten en hoefde wij ons niet druk te maken over hoe en hoe laat we bij de volgende bestemming aan zouden komen. Heerlijk ontspannen dus!!

  De vriendelijke chauffeur heeft ons ook onze eigen ruimte gegeven zodat we van de hele ervaring konden genieten. Wat wij erg fijn vonden is dat de chauffeur ook mee heeft geholpen bij het assisteren van de fotograaf op locatie. Ideaal!

  De auto zag er perfect uit met super mooie bloemen wat hele mooie plaatjes in ons album heeft opgeleverd. Tevens is de auto groot genoeg voor zelfs een koelbox ( wat zorgde voor heerlijke koude drankjes en een flesje champagne op een hete zomerdag). En… mijn trouwjurk paste er met gemak in (en ja… hij was zeer groot 🙂 ).

  Wij kunnen niets anders dan Opel trouwauto een dikke 10 geven! Super bedankt!!

Contact

Graag nodig ik jullie uit voor een kopje koffie bij mij thuis, zodat we alles rustig en tot in detail kunnen doorspreken. Er is dan gelegenheid om de auto te bekijken en er even in zitten. Natuurlijk kunnen we ook via de mail of telefonisch alles bespreken.